Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η Άρτα έχασε πολλές ευκαιρίες. Αξίζει και οφείλει να αλλάξει σελίδα

Ο τόπος μας, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με ήθος και ακεραιότητα

Ο τόπος μας, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με ήθος και ακεραιότητα, στους οποίους πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν, δίκαια και αξιοπρεπώς, παρακάμπτοντας τα γρανάζια του συστήματος και προτάσσοντας το συλλογικό όφελος και τη βούληση των πολιτών.

Στην Άρτα καθώς και στην ευρύτερη περιοχή αυτό που δυστυχώς κυρίευσε τα 4 τελευταία χρόνια ήταν η αδράνεια. Ολόκληρη η περιοχή έχασε την ταυτότητα και την αξιοπρέπειά της μα το πιο στενάχωρο είναι ότι εμείς οι ίδιοι ξεχάσαμε να την αγαπάμε.

Η Άρτα έχασε πολλές ευκαιρίες. Έφερνε ο αέρας λεφτά στην πόρτα της και εμείς τα φυσούσαμε πίσω. Δεν φταίνε μόνο οι άνθρωποι που διοίκησαν τον τόπο φταίμε πρωτίστως εμείς σαν πολίτες που το δεχθήκαμε. Όλα αυτά όμως είναι κύκλος και ήρθε η ώρα να ξαναβρούμε το σημείο αναφοράς μας.

Για όλα αυτά λοιπόν αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές. Γιατί αγαπώ τον τόπο μου όπως τον αγάπησε ο πατέρας μου και ο παππούς μου. Γιατί αξίζει και οφείλει να αλλάξει σελίδα. Γιατί έχει πολύτιμη ιστορία και ομορφιές που είναι θαμμένες και που ελάχιστοι γνωρίζουν και ήρθε η ώρα να τις προβάλουμε.