Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Σήμερα το Debate έβγαλε ξανά Δήμαρχο στον Δήμο Καραϊσκάκη, τον Περικλή Μίγδο

Σήμερα το Debate έβγαλε ξανά Δήμαρχο στον Δήμο Καραϊσκάκη, τον Περικλή Μίγδο

Αρτινοί σχολιαστές, που παρακολουθούν σχεδόν όλα τα πολιτικά δρώμενα και τις δραστηριότητες των υποψηφίων πολιτικών σε όλη την περιφέρεια Ηπείρου, διαπίστωσαν ότι στο debate σήμερα ο Περικλής Μίγδος απάντησε σε όλα, διότι γνώριζε τα πάντα για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, απέδειξε ότι δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να διεκδικεί ό,τι του αναλογούσε για τις ανάγκες του Δήμου του και ήταν σαφέστατα ο κυρίαρχος πολιτικός σε αυτήν την αντιπαράθεση επιχειρημάτων! Ήταν ήρεμος, σοβαρός, μιλούσε υπεύθυνα και έδινε τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Κύκλοι δε των στελεχών του συνδυασμού "Ανοιχτοί Ορίζοντες", σχολιάζοντας την εμφάνιση του υποψηφίου Δημάρχου Περικλή Μίγδου στην τηλεμαχία με τον Κώστα Καρακώστα ανέφεραν τα εξής:

«Επιβεβαίωσε την υπεροχή του έναντι του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Καρακώστα και στάθηκε όχι απλώς στο ύψος των περιστάσεων, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες, όχι μόνο των φίλων του συνδυασμού "Ανοιχτοί Ορίζοντες", αλλά και κάποιων αναποφάσιστων δημοτών.


Ο Περικλής Μίγδος είναι ένας νέος σύγχρονος ικανός και αποτελεσματικός πολιτικός, που δεν έχει την πολιτική ως επάγγελμα, ούτε αποτελεί δημιούργημα του οποιουδήποτε κομματικού σωλήνα, έχει καινοτόμες ιδέες και οράματα και είναι ήδη πανέτοιμος να αναλάβει ξανά τις ευθύνες και να φέρει εις πέρας όλα τα προβλήματα, που ενδεχομένως προκύψουν στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, αφού τον ζήσαμε να είναι ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ σε όλα τα σημαντικά θέματα που προέκυπταν στον Δήμο και επιζητούσαν ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ. 

Ήταν και θα είναι ένας αεικίνητος Δήμαρχος, o οποίος ακούει και υπολογίζει τον Δημότη του, διότι ζεί ανάμεσά μας και αγωνιά για τα ίδια με μας πράγματα κι έχει κι εκείνος τους ίδιους προβληματισμούς. 

Ζεί μέσα στην κοινωνία μας και γνωρίζει τις ανάγκες κάθε δημότη, του κάθε χωριού ξεχωριστά».

Έν κατακλείδει σημασία έχει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη να συνεχίσει να κάνει τους δημότες του να νιώθουν ότι θα υπάρχει ένας δήμαρχος, μια δημοτική αρχή, που θα είναι δίπλα τους κάθε στιγμή όταν θα τον χρειαστούν για να τους δώσει λύση!

Δημότες της Άρτας και του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, αλλά και ετεροδημότες το βλέπουν αυτό, στο πρόσωπο του Περικλή Μίγδου για μιά άλλη φορά, γι' αυτό δεν σταμάτησαν ποτέ να τον προσφωνούν Δήμαρχο της καρδιάς τους και πανταχού παρόντα Δήμαρχο!

Το Debate έβγαλε ξανά τον Δήμαρχο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη!