Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Πρόσφυγες ή σεσημασμένοι;

Ποιούς θέλει να μας στείλει πακέτο η Γερμανία με τη σφραγίδα "πρόσφυγες"; Όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις γνωρίζει ότι Γερμανικές διωκτικές αρχές, ως απάντηση στα τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφος της νωρίς φέτος το καλοκαίρι, προχώρησε σε επιχειρήσεις σκούπα στους κύκλους των παράνομων μεταναστών.

Ολόκληρο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φέτος, η Γερμανική αστυνομία εισέβαλε σε διαμερίσματα, γειτονιές, ακόμη και σε τζαμιά για να συλλάβει χιλιάδες υπόπτους για σχέσεις με την τρομοκρατία και το έγκλημα. Οι συλλήψεις ξεπερνούν τις 10.000 σ' ολόκληρη τη Γερμανία. Οι Γερμανικές φυλλάδες σε μια εκστρατεία πρωτοφανούς ισλαμοφοβίας γέμισαν με αυτές τις ιστορίες συλλήψεων, που τις περισσότερες φορές αφορούσαν σεσημασμένους για παραβατική συμπεριφορά μετανάστες εδώ και χρόνια. Οι φυλακές κυριολεκτικά κινδυνεύουν να εκραγούν.

Βάλτε μαζί μ' αυτό και το γεγονός ότι το κόμμα της Μέρκελ πλευροκοπείται από την άνοδο της ακροδεξιάς, και μπορεί ο καθένας να καταλάβει γιατί η Γερμανία απαιτεί την επιστροφή 3.000 δήθεν προσφύγων στην Ελλάδα και ειδικά στην Κρήτη με βάση το Δουβλίνο. Φυσικά, αυτό μπορεί να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας, χρησιμοποιεί την κοινή λογική και ξέρει να προσθέτει με κρατούμενα. Πράγμα βέβαια που αποκλείει τους φαιοπράσινους ανθρωπιστές της δεξιάς και της αριστεράς που θέλουν να μεταβληθεί η Ελλάδα σε χώρα εκτοπισμένων και επιδοτούμενο κέντρο διαμετακόμισης του δουλεμπορίου ανθρώπων.

Η κυβέρνηση αφού στην αρχή αντέδρασε χαρακτηρίζοντας την απαίτηση της Γερμανίας ως "απαράδεκτη", τελικά - όπως πάντα - ενέδωσε. Προκειμένου όμως να αποφύγει να χρεωθεί το πολιτικό κόστος η ίδια και ο υπουργός Μουζάλας για την μεταφορά χιλιάδων δήθεν προσφύγων εκ Γερμανίας ειδικά στην Κρήτη, τι έκανε; Έβαλε τους δημάρχους και την περιφέρεια να πάρουν την πρωτοβουλία και την απόφαση. Ένα είδος "λαϊκής απαίτησης" να πούμε.

Πάντα στο όνομα του ανθρωπισμού που διακρίνει από αρχαιοτάτων χρόνων τους γραικύλους και τους παλιανθρώπους. Πώς το πέτυχαν. Απλό. Τους έταξαν χρήμα κι αυτό ήταν. Η μπίζνα έκλεισε.

Θα δείτε μέχρι και τις φυλακές τους, ειδικά για τους ειδεχθείς εγκληματίες, θα μεταφέρουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Και φυσικά οι δικοί μας φιλάνθρωποι, ειδικά της λεγόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς, να είστε σίγουροι ότι θα είναι οι πρώτοι που θα το δεχθούν. Πάντα στο όνομα του "διεθνισμού" της υποτέλειας και φυσικά με το αζημίωτο.